Gerlepár program

A jó párkapcsolat, házasság alapjai,kommunikáció, problémamegoldás, megbocsátás, kapcsolat a szülőkkel, szexualitás, gyakorlati szeretet. Mindez, és amikre még nem is gondolnánk a házasság tervezése közben.
Egy kellemes, együtt töltött nap folyamán segítünk a pároknak, megismerni Önmagukat és Kedvesüket, olyan oldalukról, amit talán még nem sikerült észrevenniük, felismerniük a Másikban, vagy épen Önmagukban, viszont a harmonikus párkapcsolat és a boldog házasság alapjaihoz elengedhetetlen. Az önismeret, saját és párunk szeretetnyelvének ismerete, elengedhetetlen egy párkapcsolatban, házasságban.

 

 

A foglalkozás előre egyeztetett időpontokban, általában hétvégén van. Teljes napos elfoglaltság, kellemes környezetben, ebéddel. Egy lényegre törő, tanácsadó, előadás után egyéni, páronkénti,(több pár esetén csoportos) önismereti,feladatmegoldó gyakorlatok, drámajáték, gyakorlati kérdések megbeszélése következik.
Várom a házasulandó párok jelentkezését, akiknek fontos, hogy a házasságkötésük tényleg egy életre szóljon, és boldog, harmonikus életet szeretnének élni ,továbbá azokat a párokat is, akik érzik, hogy szeretik egymást de mégis nehézkes vagy boldogtalan a kapcsolatuk. (ez a közösen eltöltött nap, Egymásra hangolva, Egymásra figyelve, meghallgatva a Másikat, rávilágíthat olyan gyökérproblémára, amikre nem is gondolnánk. Pl. :Mi áll a közös, boldog kapcsolat útjában?)