Magára ismert a fenti problémákból? Mit tehet ellene?

Tekintettel arra, hogy az életünkben megjelenő szexuális problémák akaraterővel ritkán küzdhetők le, javasolt fenti tünetek megjelenése esetén segítséget kérni.
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, ne késlekedjen! A tünetek okainak feltárása, meghaladása, új alternatívák találása lehetővé teheti, hogy újra örömmel és bizakodva nézzen a jövőbe.
Mindnyájunknak jogunk van az örömteli szexuális élethez. A szexuális problémák gyógyíthatóak, ne elégedjen meg örömtelen szexuális élettel!
Forduljon hozzám bizalommal, szeretettel várom Önt, hogy segíthessek.

Nyugodt, kellemes környezet, empatikus, nyitott látásmód várja a hozzám látogatókat. A találkozás során azon leszek, hogy együtt megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást a problémájára, és újraegyensúlyozva legyen párkapcsolati és szexuális élete.

A merevedési zavar gyakran a félelem, a gátlások, a teljesítménykényszer vagy a stressz eredménye. A megoldás egyéni vagy páros is lehet. Legfontosabb, hogy képes legyen feloldani gátlásait, és nyíltan, őszintén beszélni problémájáról. A megbújó probléma felszínre hozása, feltárása, feldolgozása, az egyensúly visszanyerése a cél.